ERVARING CURSISTEN

 

***Schrijfworkshop met een thema januari 2018***

Wat heb ik genoten van de heerlijke Nieuwjaarsworkshop met het thema Opruimen. Lis wist met allerlei leuke, verschillende, korte schrijfopdrachten niet alleen mij, maar de hele groep tot lekker spontaan schrijven uit te dagen! Wèg met dat kritiekduiveltje. Gewoon schrijven wat er in je op komt! Het voelt zó fijn en zo veilig, dat je kunt schrijven en voorlezen zonder dat er inhoudelijk commentaar gegeven wordt!

Verrassend wat dat vrij schrijven met me doet: ik word geraakt door dingen waar ik me soms niet eens bewust van was. Bij mij borrelde een heleboel creativiteit naar boven. En ook het verlangen om nog vaker een tekst of gedicht te schrijven. De slotopdracht was: Maak deze zin af:  Na deze workshop….

….voelde ik mij energiek, blij! Zó leuk om samen met geestverwanten iets te doen! Tot een volgende keer.

Ria Pasman – januari 2018